Forårets arrangementer 2024.

  • Helsemesse lørdag den 2. og søndag den 3. marts.

I SLOTSPARKENS FRISKOLE
Alle er velkomne! Der er gratis entre!
Se mere på linket:

  • Torsdag den 14. marts, Anemone Auora med Buddhisme.

Du og selve livet er den spirituelle vej – Oplæg med Anemone Auora- Forfatter, healer, åndelig vejleder & dao yin yogalærer

“Vi vil så gerne have at det spirituelle er noget meget mystisk, noget fjernt fra os selv. Vi tror det spirituelle er at meditere, dyrke yoga, gå i kirke, bede i tempel eller lave ritualer. Men det er blot metoder til at mærke det vi allerede er. Og de er hjælpsomme. Men det er ikke meningen vi skal blive afhængige af dem eller bruge dem til at søge væk fra livet.”

I dette oplæg vil Anemone både fortælle om sin egen historie og give dig Qi Gong & Meditations øvelser til at mærke den ro og kærlighed, du allerede er.

Anemone begyndte sin rejse med meditationer til højere dimensoner, yoga med kundalini rejsning og medicinsk rejse på ayascha. Men ingen af praktiseringerne, som havde til formål at åbne energier op, havde positive forandringer på hendes liv. Som 30 årig endte Anemone under sin spirituelle søgen i total isolation i 116 dage i et buddhisisk Munke Kloster i Nepal under corona pandemien. Uden mulighed for at kunne forlade tempel området, blev Anemone for alvor konfronteret med et indre ubehag og en PTSD, som hun ubevidst havde flygtet fra hele sit liv. Det var i mødet med mørket i hende selv, at Anemone samlede alle sine kræfter og accepterede sin bodhisattva vej. Hun lærte at selve livet, på godt og ondt, er den spirituelle vej, og hun lærte at bo i sin krop og elske den.

Idag hjælper Anemone mennesker med at komme ned i kroppen og opdage, at magien, de søger, er i selve livet. Hun hjælper særligt sensitive  med at blive stærke og tro på deres egen kraft. Og hun hjælper mennesker gennem livskriser, stress, angst og PTSD.

Anemone er 33 år, praktiserende Buddhist i SGI og og har udgivet sin første bog: Uvisheden: At overleve 166 dages Corona Isolation i Et buddhistisk Munkekloster i Nepal. Bogen kan købes efter oplægget.

Du kan købe billet til arrangementet på linket her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/on32bwyov5

Eller betale via MobilePay på 299454.

  • Torsdag den 3. april, komme Metta Myrna og fortæller om Kakaoceremoni.

Metta Myrna kommer og fortæller lidt om ceremoni generelt, om at bruge plantemedicin i ceremoni og specifikt om kakaos brug, både historisk og nutidigt. Derudover fortæller Metta om kakaos virkninger, forklaret udfra det naturhistoriske og det shamanistiske paradigme.

Undervejs vil der også være en guidet meditation.

Du kan købe billet til arrangementet på linket her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/dxnky3g2zq

Eller betale via MobilePay på 299454. Skriv dato og dit fornavn i kommentarfeltet.

Torsdag den 18. april, De 3 principper med Dorthe Myndahl Fogtman‘De Tre Principper’ – en enkel, men dyb indsigt, der har transformeret mange menneskers liv verden over. 
Ved at forstå disse Principper kan du:
– Finde indre ro og klarhed, selv i udfordrende tider.- Genopdage din essens og forbindelse til alt omkring dig.- Opleve en dybere forståelse af dig selv og andre.

Dette foredrag er ikke kun en teoretisk session, men en rejse mod en autentisk forståelse, der kan guide dig gennem livets op- og nedture.
Kom og oplev en transformation, der begynder indefra!

 En aften du virkelig kan glæde dig til. 

Du kan købe billet til arrangementet på linket her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/cdda6eesk0

Eller betale via MobilePay på 299454. Skriv dato for arrangementet i kommentarfeltet.

Tirsdag den 30. april, Her kommer Annelise Holm med “Happy for no Reason – 7 trin til at blive lykkelig indefra.

“Happy for No Reason – 7 trin til at blive lykkelig indefra” er en workshop, der handler om at blive lykkelig uden egentlig at have en grund. Det er et lyst budskab om, at man ved at arbejde med sider af sig selv kan blive lykkelig – selv om ens livsomstændigheder ikke er nemme. Fint hvis man føler sig ensom, stresset eller fastlåst og gerne vil videre i sit liv, fint hvis man er kommet et godt stykke ud ad landevejen og lige mangler inspiration og overblik til de næste skridt – faktisk fint for alle, der gerne vil videre med sig selv🧡

Workshoppen hjælper med at kaste lys over de sider af personligheden, vi ofte ikke er bevidste om, og som holder os fast i gamle vaner. Det er en oversigt over de forskellige veje, man kan gå for at udvikle sig personligt. Hvis du er parat til at tage fat i gamle vaner og erstatte dem med nogle nye, der giver dig glæde og fred i sindet, så vil du få masser af inspiration til det fra workshoppen, og så er du godt i gang med at ændre dit liv. 

Den eneste forskel mellem lykkelige og ulykkelige mennesker er nemlig vores vaner.

Workshoppen vil være krydret med gode historier og praktiske øvelser og giver idéer til, hvor man kan tage fat for at få mere lys ind i sit liv og dermed energi og glæde. 

Du kan købe billet til arrangementet på linket her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/efn7kbscqp?

Eller betale via MobilePay på 299454. Skriv dato for arrangementet i kommentarfeltet.

  • Onsdag den 15. maj kl. 19:00 – 21:30, kommer Sebbastian Lorantius med indlægget ” Spirituel – Med benene på jorden“. 

Spirituel – Med benene på jorden“. Et foredrag om forskellige spirituelle emner som fx. åndelig kontakt, intuition, sund fornuft og energi. Under foredraget vil der være demonstration af clairvoyance til enkelte blandt publikum.

Sebbastian Lorantius, der til daglig fungerer som clairvoyant medie, terapeut, underviser & foredragsholder vil på humoristisk & livsbekræftende vis komme omkring spirituelle emner med den største respekt og empati, så vi alle formår at leve i overensstemmelse med det vi tror på, samtidig med at vi har benene på jorden. 

Du kan købe billet til arrangementet på linket her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/od8l1noz2s

Eller betale via MobilePay på 299454. Skriv dato for arrangementet i kommentarfeltet.