Efterårets arrangementer 2023,

Alle dage i tiden 19.00 – ca. 21.30.

Torsdag den 14. september, Anemone Auora med Buddhisme.

Du og selve livet er den spirituelle vej – Oplæg med Anemone Auora- Forfatter, healer, åndelig vejleder & dao yin yogalærer

“Vi vil så gerne have at det spirituelle er noget meget mystisk, noget fjernt fra os selv. Vi tror det spirituelle er at meditere, dyrke yoga, gå i kirke, bede i tempel eller lave ritualer. Men det er blot metoder til at mærke det vi allerede er. Og de er hjælpsomme. Men det er ikke meningen vi skal blive afhængige af dem eller bruge dem til at søge væk fra livet.”

I dette oplæg vil Anemone både fortælle om sin egen historie og give dig Qi Gong & Meditations øvelser til at mærke den ro og kærlighed, du allerede er.

Anemone begyndte sin rejse med meditationer til højere dimensoner, yoga med kundalini rejsning og medicinsk rejse på ayascha. Men ingen af praktiseringerne, som havde til formål at åbne energier op, havde positive forandringer på hendes liv. Som 30 årig endte Anemone under sin spirituelle søgen i total isolation i 116 dage i et buddhisisk Munke Kloster i Nepal under corona pandemien. Uden mulighed for at kunne forlade tempel området, blev Anemone for alvor konfronteret med et indre ubehag og en PTSD, som hun ubevidst havde flygtet fra hele sit liv. Det var i mødet med mørket i hende selv, at Anemone samlede alle sine kræfter og accepterede sin bodhisattva vej. Hun lærte at selve livet, på godt og ondt, er den spirituelle vej, og hun lærte at bo i sin krop og elske den.

Idag hjælper Anemone mennesker med at komme ned i kroppen og opdage, at magien, de søger, er i selve livet. Hun hjælper særligt sensitive  med at blive stærke og tro på deres egen kraft. Og hun hjælper mennesker gennem livskriser, stress, angst og PTSD.

Anemone er 33 år, praktiserende Buddhist i SGI og og har udgivet sin første bog: Uvisheden: At overleve 166 dages Corona Isolation i Et buddhistisk Munkekloster i Nepal. Bogen kan købes efter oplægget.

Du kan købe billet til arrangementet på linket her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/j7w11nyrrd

Eller betale via MobilePay på 299454.

Torsdag den 28. september, Kit Liesel Dalager kommer og laver klarsynsaften.

Vi gentager successen med en klarsynsaften med Kit.

Kit er den eneste i landet som arbejder med klarsyn på denne mådeKit ser ind i fremtiden, læser i sand og smykker og har kontakt med afdøde. Og Kit præsenterer alle dele denne aften.

Kom og vær med til en spændende og uforglemmelig aften med masser af energi.

Hvis du tilmelder dig i god tid, og sidder på din plads til tiden, er du måske den heldige, der får en besked om fremtiden med dig hjem.

I kan læse om alt det Kit også laver på www.clairvoyancekit.dk 

Du kan købe billet til arrangementet på linket her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/49ycrtzljp

Eller betale via MobilePay på 299454.

Torsdag den 12. oktober, Astrologi – hvad dit fødselshoroskop kan fortælle om dig og dit liv her på jorden.

Diplom-astrolog Sussie Baun Madsen holder foredrag om astrologi og stjernetegn. Sussie vil ud fra eksempler fra publikum give en introduktion til hvordan et horoskop er opbygget og hvordan stjernetegn og planeter præger vores liv på jorden. Hvilke talenter, muligheder og udfordringer står du med i dette liv? Hvad kan hjælpe dig til at komme videre og slippe hæmmende mønstre? Hvilke energier præger din jobsituation eller dit kærlighedsliv? Hvad sker der i dit liv det kommende år? Det er nogle af de spørgsmål du kan få svar på via det personlige horoskop. Kom og snus til horoskopets mange muligheder. Tag dine fødselsdata med og få et kig på dine stjerneenergier. 

Mere information kan fås hos Sussie Baun Madsen, www.himmellysene.dk, Telefon: 6016 3252 – E-mail: sussie@himmellysene.dk 

Du kan købe billet til arrangementet på linket her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/fk4kam19s2

Eller betale via MobilePay på 299454.

Torsdag den 26. oktober, kommer Helle Borg Hansen og holde foredrag om sine malerier. Der bliver også en øvelse med os.
DESVÆRRE AFLYST!

Det bliver en aften i billedkunstens navn, hvor du både er beskuer og desuden prøver at være udøvende. 

Kunst er omgærdet af mange fordomme så som, at du skal have forstand på kunst for overhovedet at beskæftige dig med det. Eller at det er højttravende og kun tilgængeligt for specielle finkulturelle mennesker. 

I virkeligheden er billedkunsten en fantastisk ressource, hvor vi får fat i nogle energier, som ellers ikke er nemt tilgængelige. 

Denne aften vil jeg fortælle om malerier, som har afsløret nogle fantastisk spirituelle kræfter uafhængig af mig som den udøvende kunstner. 

Du vil også selv prøve kræfter med at få kontakt til nogle dybere lag gennem tegning og farver. Det er nogle øvelser, der er helt blottet for præstation og nærmest fungerer som en visuel meditation. 

Du vil blive præsenteret for kreativitetens og billedsprogets fantastiske værdier og muligheder.

 Du kan købe billet til arrangementet på linket her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/htjby5068l

Eller betale via MobilePay på 299454.

Torsdag den 9. november har vi esoterisk numerologi med Inga Norma Jørgensen Caspersen.

Foredrag om numerologi med 0 handler om den nye tidsalder, som er vandbærerens.

Det er denne tidsalder, som kræver selvansvarlighed, hvor vi skal have sjæl og hjertet med.
Numerologi handler om at styrke din bevidsthed
på dine positive og negative sider, så du bliver bevidst om hvad du kan gøre for at skabe et meningsfuldt liv, hvor alt går op i en højere enhed, forstået ud fra dine egne tal.

For Inga er der ingen forkerte navne! Det er måden vi bruger os selv på! Tænk på en flaske med Cola light, så sætter du en Tuborg etiket på hvad er der så inden i?
Ved at lave en numerologisk analyse og bruge den esoteriske numerologiske beregningsmodel, vil du lære om dit motivationstal, indtrykstal og udtrykstal, samt livslektie, hvad du skal realisere, din samfundsopgave, verdensopgave og din psyke.
Du vil lære at beregne dine egne tal samt at bruge beregningsmodellen og derved finde ud af dine stærke og mindre stærke sider, så du ved hvad du kan styrke eller dæmpe af karakteristika i dine tal.
Inga anbefaler at I alle prøver at printe jeres tal ud fra https://numerologi.dk

Så er du med fra starten:-) Vi ses den 9. november kl. 19.00.

Du kan købe billet til arrangementet på linket her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/chy694m9wz

Eller betale via MobilePay på 299454.

Torsdag den 23. november, Spirituel aften med klarsyn & foredrag.

En aften hvor efterlivet og sjælens eksistens formidles jordnært, seriøst, humoristisk og med stor kærlighed. Du vil opleve clairvoyant medie, Sebbastian Lorantius, være kanal for den åndelige verden ved denne livsbekræftende aften, hvor der i den største respekt for deltagerne samt den åndelige verden, vil viderebringes clairvoyante budskaber og beskeder fra kære på den anden side, hvor du som deltager vil få et indblik i efterlivet og sjælens evige liv. Aftenens sidste del vil være foredrag om rationel spiritualitet og intuition, ligesom der vil besvares spørgsmål fra salen. 

Sebbastian Lorantius er et anerkendt clairvoyant medie, som siden 15 års alderen har kommunikeret bevidst og arbejdet med den åndelige verden. I Norden er han anerkendt for sine private sittings indenfor clairvoyance og afdødekontakt, samt sine terapi-sessions indenfor bl.a. hypnose, healing og traumer. Gennem årene har Sebbastian afholdt mere end 475 klarsynsdemonstrationer og foredrag samt undervist på workshops og uddannelser, og som censor og gæstelærer på kollegaers uddannelser. Måske du også har oplevet hans arbejde som kanal for ånderne via tv-programmerne “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”, ligesom han er forfatteren bag bogen “Den spirituelle verden”, og stemmen bag Podcasten “Spirituelle Øjeblikke”. Sebbastian er først og fremmest kendt for sin empati og indlevelsesevne, men også for sin skarphed, humor og evnen til at gøre åndelig kontakt jordnært.

Læs mere på www.SebbastianLorantius.dk

Du kan købe billet til arrangementet på linket her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/jlc1ngl4sb

Eller betale via MobilePay på 299454.