Maledag med Margo Christensen, Tid til at skabe – sig – selv.

Arrangementet afholdes i tiden 13. – 17.

Vi tager udgangspunkt i kunstterapien, hvor du kan lege med de temaer, der optager dig lige nu. Her kan du udfolde din kreativitet og bruge den i din egen udviklingsproces. Kunstterapien giver mulighed for at komme i kontakt med det ubevidste og lade den tage over i en maleproces.  

På maledagen vil du blive inspireret til at male gennem en guided meditation eller anden form for oplæg. Derefter er der fri leg med lærred eller papir ud fra den inspiration og det oplæg, jeg har givet. Måske har du selv en inspiration, og den er du selvfølgelig også velkommen til at forfølge. Du vil få mulighed for at male spontant og lade sanser og proces styre – at give slip – og blive grebet i kreativitetens ’flow’.  

Jeg har papir og goachemaling. Har du lyst til at arbejde med andre materialer er du velkommen til selv at medbringe.  

 Jeg er uddannet kunstterapeut og billedkunstlærer. Jeg har arbejdet med kunstterapi siden 1999 og malet og tegnet så længe, jeg kan huske. De sidste år har jeg især arbejdet med kunstterapi i gruppe, og det er den form, vi vil arbejde med på maledagen.  

v