Kalder planterne også på dig?

Maria “Hyldemor”s hverdag er fuld af jord og gamle myter. Hun har altid haft en stor forkærlighed for naturvisdom, helbredelse og plantekraft, og lægeplanter og magiske urter har altid været en del af hendes liv. Som barn på det subtile, eksperimenterende plan, men som voksen som en bestandig del af den måde, som hun går til livets små og store udfordringer på.
Tidligt i sit voksne liv, begyndte hun at beskæftige sig med moderne shamanisme, hvis primære fokus handler om FORBINDELSE til naturen og det er på den vej; den kloge kones, shamanens og helbrederens, at hun søger råd, vejledning, helbredelse og livskraft – både til sig selv og til andre.
Så med bevidstheden om det ansvar der hviler på Maria som et af jordens børn, forpligtiget til at give viden videre, fortæller hun om livet med planternes væsen. Om det sidste hus i landsbyen. Midt mellem indmarken og udmarken, den gamle og den nye verden. I en kreds af nysgerrige plantelærlinge, der alle sammen længes efter jorden, mens vi lytter til planternes hvisken.

Kalder planterne også på dig ? Og er du klar til at lytte?
Så tag med os ind i urtiden, hvor vi genfinder tabt viden og lærer igen at blive helbredere i egen have (altan eller urtepotte)! Maria vil denne aften føre dig ind i urternes rige og vise dig hvordan, at en hverdag med planterne kan være livsforandrende… Se mere til Marias arbejde på www.hyldemorshave.dk / www.facebook.com/hyldemorshavehttps://www.instagram.com/maria_hyldemors_have/ / https://www.youtube.com/channel/UCqha_LIbcZhalWd1JDfo6IA

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar