2 -12 Klarsyn v/Maibritte Allsand

Entrébilletter sælges kun via Place2Book: Medlemmer 50,- kr, gæster 100,- kr. 

Aftenens klarsyn begynder kl. 19.00 og afsluttes ca. 21.30.

En helt unik aften med visdom fra den åndelig verden – er der mere mellem himmel og jord og er der liv efter døden?

Med præcision, varme, kærlighed og humor leverer Maibritte Allsand beskeder fra den åndelige verden…

En energifyldt og kærlig aften hvor Maibritte Allsand vil formidle budskaber fra dine kære afdøde familiemedlemmer og venner.

Kontakt eller budskaber kan ikke garanteres til alle, men erfaringen er, at der ligger stor læring og glæde i at opleve åndernes kærlighed blandt publikum, også når de kommer igennem til andre med seriøse, glædelige, humoristiske, rørende og kærlige budskaber. 

Baggrundshistorie om Maibritte Allsand

Maibritte Allsand har altid sanset mere mellem himmel og jord. Hendes psykiske evner er klarsyn, klarhøring og klarføling samt en stærk kontakt til afdøde. Hun ser det som en gave at kunne bruge sine evner til at formidle budskaber fra den åndelige verden.

Hun er mor til to skønne, efterhånden voksne, børn, som har lært hende så meget om livet. Hun lægger vægt på værdier som jordforbindelse, nærvær, tillid, respekt for forskelligheder, rummelighed og humor. Hun har en baggrund som socialpædagog og har arbejdet med mennesker gennem de sidste 25 år. Hun har et holistisk livssyn om at krop, sind og sjæl hænger sammen. Hendes drivkraft er at være med til at skabe en healings proces, samt at skabe nyt håb, når livet gør ondt. 

Maibritte Allsand arbejder til dagligt med clairvoyance/afdødekontakt/spirituel familieopstilling/ klarsynsaftner/workshops og sjælekunst i sin klinik i Frederikssund. 
Læs mere om Maibritte www.soulwork.dk


Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar