27/3 ”Enhedsparadigmet” v/Eskild Tjalve

Entre: Medlemmer 50 kr. – Gæster 100 kr. Billetter købes ved indgangen!

Arrangementet starter kl. 19.00 til ca. 21.30

Naturvidenskabens verdensbillede står overfor en voldsom omvæltning. Det bliver mere og mere presset af en pionergruppe af forskere, som gennem flere årtier har udviklet et nyt verdensbillede, som rent ud sagt forener vestlig videnskab med det spirituelle verdensbillede.

Disse forskere er dybt seriøse og meget dedikerede, så alt det nye er grundigt dokumenteret. Forskerne er selv spirituelle, og de arbejder på et højt niveau. Det nye verdensbillede vender helt op og ned på det gamle. F.eks. er grundlaget for hele universet i det nye verdensbillede én stor bevidsthed, én universel intelligens. Det nye er en ”bevidsthedsvidenskab”. Heraf findes forklaringen på hvordan alt kan være forbundet, udover tid og rum. De højere indre sanser er dokumenteret som reelle, og menneskets evne til at påvirke helbredet, feks. ved bevidst DNA-forandring, er grundigt dokumenteret. Universet er et hologram, hvor det store findes i det små – på alle måder. Som mennesker har vi adgang til at vide alt. Alt hænger sammen på den smukkeste måde.

Desværre står mainstreamvidenskaben stadig fast, men den bliver mere og mere presset af Den Nye Videnskabs beviser og erkendelser.
Der vil i foredraget blive brugt en række illustrationer, der gør det muligt for alle at forestå essensen af bl.a. kvantemekanikken og Den Nye Videnskab.

Kig gerne ind på www.eskildtjalve.dk.

Billetpris: Medlemmer 50 kr. – Gæster 100 kr. – Billetter købes ved indgangen.

Sted: Kulturhus Rejsestalden, Hovedgaden 29A, Jægerspris.

27/3 ”Enhedsparadigmet” v/Eskild Tjalve