26-02 Vandring med Jomfru Maria v/Marianne Nielsen

Entrébilletter sælges ved døren: Medlemmer 50,- kr Gæster 100,- kr.

På vandring med Jomfru Maria

Den erfarne vandrer Marianne Nielsen gik gennem Italien, Grækenland og Tyrkiet på Jomfru Marias pilgrimsrute. Og Jomfru Maria fulgte med hele vejen! Det er der kommet en bog ud af.

Helt uventet oplevede Marianne Nielsen, der har vandret gennem mange år og som bl.a. arbejder som hypnotisør og regressionsguide, at få et indblik i hendes tidligere liv og at ‘møde’ Jesu moder via en række samtaler. Marianne Nielsen var helt uforberedt på de livsforandrende vandringer:

”Inden jeg tog ud på mine mange vandringer, havde jeg ikke nogen religiøse eller spirituelle grund til at tage af sted – andet end nysgerrighed og en dragende lyst til at vide mere om, hvem Jomfru Maria var,” fortæller Marianne Nielsen, der bl.a. i 2007 har vandret på Caminoen.

Samtalerne med Jomfru Maria foregik gennem en indre dialog på et spirituelt plan:

”Vi har haft samtaler omkring det at være menneske på denne planet, og om hvordan en hård vandring i overført betydning kan sammenlignes med det, vi mennesker oplever i livet på jorden,” smiler Marianne Nielsen, der ikke overnattede undervejs på trestjernede hoteller. Hun sov der, hvor hun blev træt og ikke orkede at gå mere:

”Jeg har sovet de mest utrolige steder som i forladte huse, på bagsædet af en Alfa Romeo, i en kirke og i et lille murstenshus i en olivenlund.”

Forfatteren har på sin vandring ad Jomfru Marias pilgrimsrute krydset andre ruter som Camino Francesco og La Via Francigena i Italien og hun har også gået på pilgrimsstien E4 i Parnassos bjerget ved Delfi i Grækenland.

Info:

Titel: Mine vandringer med Jomfru Maria – I Marias pilgrimsspor som bog og som e-bog.

Forfatter: Marianne Nielsen

Bog pris: 249 kr. e-bog: 99 kr. 

Kan købes: Book on demand, Saxo, alle boghandler i Danmark, alle online boghandler og på e-Reolen

Kontakt: e-mail: marianne-nielsen@privat.dk – Mobil 0045 – 40 27 56 16. 

Facebook: Forfatter Marianne Nielsen + Jomfru Marias pilgrimsrute.