16-10 Introduktion til GenNøglerne v/Pia Mark

Aftenens foredragsholder er Pia Mark, som har boet og arbejdet på “The Findhorn Foundation” i Skotland. Hun vil fortælle om GenNøglerne som er en selvoplysende Rejse.

Entre: Medlemmer 50 kr. – Gæster 100 kr. Billetter købes ved indgangen! Arrangementet starter kl. 19.00

Pia vil give en Introduktion til GenNøglerne – et visdomssystem, der taler til dit højeste potentiale.

Efterhånden som du fordyber dig i dem, bliver de en levende del af dit liv på forløsende og magisk måde.

GenNøglerne tilbyder et af de mest kraftfulde redskaber for selvfordybelse og transformation, menneskeheden i disse forandringens tider har til rådighed. Hvis du er parat til at forvandle dit liv, parat til at udtrykke dit højeste potentiale og til at spille en vigtig rolle i menneskehedens forestående bevidsthedsspring, så er det meget muligt at et nærmere bekendtskab med GenNøglerne netop er det du har ventet på.

Denne introduktion til  GenNøglerne giver dig et overblik over visdommen, samt indblik i hvor du selv kan begynde, hvis du skulle føle dig inspireret til at dykke dybere ned i denne fantastiske skattekiste af visdom….

Kort sagt handler GenNøglerne om at:

Omfavne dine Skygger – dine Udfordringer

Forløse dine Gaver – dit Potentiale

Virkeliggøre din Essens

Om Pia Mark:

Pia er en søgende sjæl, der har boet og arbejdet på the Findhorn Foundation i Skotland i næsten 30 år.  Hun er en erfaren kursusleder og EFT terapeut med tæt på 40 års erfaring indenfor mind-body-spirit området.  De sidste godt 10 år har Pia i stigende grad integreret GenNøgle visdommen i sit arbejde som terapeut og har også holdt flere introduktionskurser, såvel i Skotland som i Danmark.  Pia er én af en lille international gruppe af de første GenNøgle Ambassadører, og koordinator for the Gene Keys Society Delta Fellowship.