Nyhedsbreve

Nyhedsbrev fra Pia Mark dateret august 2019:

Så er vi nået et godt stykke henad sommeren, og mange begynder så småt at forberede sig på de kortere dage, selv blev jeg for nylig mindet om det ved at måtte huske cykellygterne til hjemturen fra arbejde om aftenen. På trods af denne første anelse om at sommeren ikke varer evigt, at alt har sin naturlige cyklus i livet, så håber jeg at du stadig nyder en dejlig sommer, også selvom vi har haft ret så typisk blandet dansk sommervejr, så stråler solen med sit lys og varme stadig gennem de lange smukke sommerdage.

I forbindelse med solen, vil jeg gerne dele lidt om betydningen af dit Livsværk, som jo netop er baseret på solens position på fødselstidspunktet, da den fortsætter med at stråle sit lys og sin varme gennem hele dit liv, symbolsk udtrykt gennem den GenNøgle og linje den befandt sig i, det øjeblik du blev født.

På en måde kan dit Livsværk ses som toppen af isbjerget. GenNøglen her kombineret med linjen vil vise dig noget vigtigt om, hvad du er her for at gøre i livet (linjen er det tal der står efter GenNøglen, den repræsenterer en af de 6 linjer i Hexagrammet i det kinesiske I Ching). Det viser ikke nødvendigvis hvilken karriere eller hvilket job du egner dig bedst til, det handler snarere om en unik kvalitet, som du er her for aktivt at udtrykke gennem dit daglige arbejde eller rolle. Ligesom solen stråler og giver ubetinget af sin varme og sit lys, uanset om vi lige kan se den eller ej, således er dit Livsværk også en kvalitet som du er her for at tjene helheden med.

På Skygge frekvensen repræsenterer dit Livsværk en indre og ydre udfordring, du vil møde igen og igen gennem livet.

Siddhi’en her repræsenterer ligeledes den reneste, klare guddommelige essens af dit udtryk i livet. Ligesom når sollyset skinner gennem et prisme og bliver reflekteret som forskellige strålende farver, således skinner den højeste essens gennem hver vores unikke design, og kommer til udtryk med sin helt særlige farve, klang og aroma.

Det er ligeledes værd at huske på, at din fødselsdag er en helt særlig dag at kontemplere dit Livsværks GenNøgle på, hvor solen hvert år varmt og klart oplyser netop dit Livsværk med sin ild, hvorved din indre fordybelse og kontemplation får lidt ekstra kraft og klarhed, hvert år med potentialet for at opnå dybere forståelse og selvindsigt.

Jeg synes også lige jeg vil nævne den nye Gene Keys hjemmeside og den udvidede profil, som du kan hente https://genekeys.com/free-profile/ref/224/?language=da. Husk at tilvælge linjer, Skygger, Gaver, Siddhi’er etc. under “Avanceret”. Nu får du endvidere en gratis lydfil om GenNøglen for dit Livsværk, og selvom den er på engelsk kan jeg varmt anbefale

den. Den giver en lidt anden indfaldsvinkel end bogen, og transmissionen kommer klart og rent igennem Richard Rudd’s stemme. Blot det at lytte til hans stemme kan hjælpe dig til at fordybe din kontemplation.

page1image24672page1image24840

Jeg er også netop igang med at se lidt på kalenderen for studiegrupper og foredrag for efterår og vinter, hvis du er interesseret i at vide mere om hvad jeg når frem til, kan du følge lidt medhttps://www.piamark.com/kurser

Jeg glæder mig meget til forhåbentlig snart at se dig, personligt eller online i den ene eller anden sammenhæng.

Med kærlig hilsen Pia

page2image4120page2image4280

Nyhedsbrev fra Pia Mark dateret maj 2019:

Jeg skrev i sidste måned lidt om Kunsten at Kontemplere og hvor vigtigt det er at lære at holde pauser. Idag da jeg var ude og cykle, fik jeg selskab af en mariehøne, som blev siddende ganske stille på kanten af min cykelkurv i næsten 20 minutter, det var helt klart at hun ville mig noget. Udover at hun tydeligvis tog sig en lille pause og det var hyggeligt med selskab, så fornemmmede jeg også, at hun havde et budskab, og hun fløj først videre på sin vej, da hun var sikker på at jeg havde hørt, hvad hun havde at sige.

Først og fremmest ville hun minde mig om at vi som menneskehed er dybt forbundet med alt i naturen, og at alt levende er i konstant kommunikation på tværs af arter, jo mere vi lærer at være tilstede i hverdagen, jo mere lydhøre og åbne bliver vi for de uendeligt mange tegn, vi får hver eneste dag. Så det er ikke blot det røde lys eller køen i supermarkedet der inviterer til en pause, mariehønen der sætter sig på cykelkurven eller spurven der kvidrer udenfor vinduet har også et budskab.

Hun ville også minde mig om hvor vigtigt det er at være helt og fuldt tilstede i kroppen og at lytte til dens visdom. Netop i denne uge får vi lidt ekstra hjælp fra universet, da solen lige nu stråler sit lys og varme gennem den 20. GenNøgles frekvens spektrum, som bevæger sig fra Overfladiskhed på Skyggefrekvensen gennem Selvsikkerhed på Gavefrekvensen til Nærvær på Siddhifrekvensen.

“At være bevidst betyder at være åben… at kunne modtage feedback, endda kritik med en vissindsligevægt. Det indebærer ikke at skulle blive en Zen mester, blot at vi bliver mere menneskelige, og derigennem mere integrerede i vores omverden. Bevidsthed har den virkning – at bringe en følelse af indre ro. Indre ro skiller sig virkelig ud i vores moderne verden. Faktisk har sand indre ro altid skilt sig ud. At være selvsikker bringer ro. Dette handler ikke om selvtillid eller charisma. Disse er karaktertræk. Jeg taler her om Nærvær, denne GenNøgles Siddhi.

Nærvær er som lys, mangel på Nærvær er lig mangel på lys. Nærvær bevæger sig gennem denne GenNøgle i variende grad – på Skygge niveauet er det blot en sjælden gæst, på Gave niveauet er hun en ven der ofte kommer på besøg, og hver gang hun kommer, bringer hun denne følelse af indre ro og klarhed.”

Fra Richard Rudd’s Lydfiler, den 20. Vej, Gaven af Selvsikkerhed

Jeg kan varmt anbefale dig i den kommende uge at benytte dig af den ekstra støtte fra denne fantastisk smukke 20. GenNøgle til at fordybe din daglige kontemplation. Har du GenNøglebogen finder du måske endda ekstra dybde og indsigt ved at læse denne GenNøgle netop nu, hvadend du har den i din personlige profil eller ej.

Mariehønen er desuden associeret med den 46. GenNøgle hvis Gave er Glæde, og den handler især

page1image24888

om at flyde let og ubesværet med livets strøm, om at acceptere hvadend livet bringer og finde nydelse og glæde i alle de små og store oplevelser daligdagen bringer. Så hermed et lille ekstra budskab fra en ven på min – og din – vej i livet….

Må du finde glæde gennem oplevelsen af Nærvær, og bevidst opmærksomhed på de mange daglige fingerpeg og små gaver livet bringer dig hver evig eneste dag.

Du kan downloade din profil her: https://genekeys.com/free-profile/ref/224/?language=da
Jeg glæder mig meget til forhåbentlig snart at se dig, personligt eller online i den ene eller anden

sammenhæng.

Med kærlig hilsen Pia

Nyhedsbrev fra Pia Mark dateret april 2019:

Som tidligere nævnt er GenNøgle transmissionens primære redskab Kunsten at Kontemplere, og en af grundpillerne i kunsten at Kontemplere er at holde pauser. Jeg taler ikke her om kaffepausen, eller om at tage på ferie eller retreat eller noget i den retning, selvom det naturligivis også er essentielt for vores sundhed og trivsel. Jeg taler her om at lære at lytte til livets naturlige rytme, om at være helt og fuldt tilstede i nuet, om at begynde at blive bevidst om de uendeligt mange naturlige pauser, der opstår hver evig eneste dag, og om at skabe lidt mere tid og plads i dagligdagen.

For de fleste af os kræver det disciplin og opmærksomhed at skabe plads til og blive bevidst om dagligdagens naturlige pauser. F.eks. er der stor forskel på at styrte ud ad døren på vej til arbejde med hovedet begravet i en mobil eller at tage afsted et par minutter tidligere, helt tilstede og i en afslappet tilstand. I det andet tilfælde kan gå – eller cykleturen til og fra arbejde blive en af dagens mange pauser, med tid og plads til indre reflektion, uden at det kræver andet end opmærksomhed og et ekstra minut eller to.

En anden mulighed er at begynde at blive opmærksom på og benytte sig af andre naturligt opståede pauser, f. eks. hver gang du holder for rødt lys eller køen i supermarkedet er alenlang. I stedet for at blive frustreret eller irriteret, kan du se det som en mulighed for at holde en pause, for at tage et øjeblik til at huske at trække vejret dybt ned i kroppen og blive bevidst om, hvad der egentlig foregår indeni.

Hvordan har kroppen det? Hvad føler jeg lige nu? Hvad tænker jeg? Kan jeg ganske enkelt være tilstede lige her og nu med hvad der end bevæger sig indeni og udenom? Være helt tilstede med mig selv?

Efterhånden som du træner dig selv til at være helt tilstede, og bliver mere og mere opmærksom på de naturlige pauser, vil du opdage at hver eneste dag er fyldt med invitationer til at holde en pause. Det er naturens naturlige rytme at bevæge sig fra aktivitet til stilstand i en evig balanceret rytme. Alle dyr stopper jævnligt op og tager sig en pause, tilsyneladende helt uden grund, som f.eks. fluen der pludselig beslutter sig for at lande på kanten af din kop, eller katten der stopper midt i legen og strækker sig.

Der er mange andre måder at skabe pauser på, for nogle af os tager det tid, overgivelse og commitment at huske at holde pauser, det har det gjort for mig, men jeg kan af personlig erfaring forsikre dig om, at det er al umagen værd.

En anden måde at integrere GenNøglernes visdom og få støtte til den daglige kontemplation, er at deltage i en studiegruppe. Jeg har nu ikke mindre end to GenNøgle Studiegrupper i kalenderen, en der starter i Skørping d. 27. april og en i Århus, der starter d. 28. april. Der er stadig ledige pladser i begge grupper.

For mere information eller for at sikre din plads kan du ringe eller sende mig en sms på 50257717

page1image26248

Du kan også læse mere om forløbet her: https://www.piamark.com/kurser
Og din Hologenetiske Profil kan du downloade her: https://genekeys.com/free-

profile/ref/224/?language=da

Jeg glæder mig meget til forhåbentlig snart at se dig, personligt eller online i den ene eller anden sammenhæng.

Med kærlig hilsen Pia

 

Nyhedsbrev fra Pia Mark dateret marts 2019:

Så begynder foråret at spire og jeg har langt om længe fået styr på kalenderen, så den første studiegruppe er på trapperne, mere om det nedenfor.

Som jeg før har nævnt indeholder GenNøgle transmissionen mange retninger og aspekter, som gradvist bliver åbenbaret efterhånden som vi som menneskehed bliver parate til at modtage visdommen. Det stadigt voksende internationale GenNøgle fællesskab er et klart udtryk for, hvor relevante GenNøglerne er netop nu på dette stadie i vores evolution.

Ligesom der er flere retninger og aspekter af transmissionen, er der ligeledes mange forkellige måder at integrere lærdommen på i hverdagen. Et eksempel er i løbet af året at følge med i solens gang gennem de 64 GenNøgler. Her ved forårsjævndøgnet bevæger solen sig igennem d. 25. GenNøgle, hvis frekvens bevæger sig fra Sammensnøring gennem Accept til Universel Kærlighed.

Dette betyder at lige netop i disse dage oplyser solens varme stråler denne GenNøgle og gør dens budskab mere tydeligt, måske oplever du også Sammensnøringens skygge lidt mere akut end sædvanligt. Hvis dette er tilfældet kan jeg næppe forestille mig et smukkere budskab end det følgende citat fra d. 25. Gave, det er nok værd at bruge et par minutter i din travle hverdag på at kontemplere.

Fra den 25. GenNøgle Gave, Myten om det hellige sår

“Den 25. GenNøgle er hovednøglen i den genetiske codon-gruppe, kaldet Menneskehedens Ring. Den 25. GenNøgle er kernen af din menneskelighed. Den er irritationen i østersen som i sidste ende fører til dannelsen af perlen, og perlen er accept. Accepten er den gral du søger. Når du endelig kan acceptere alting i dit liv, præcis som det er lige nu, vil du have omfavnet det menneskelige sår. Accept kommer i lag – lag på lag på lag – præcis som selve den tætviklede genetiske dobbelthelix. Du bliver nødt til at afslappe disse lag dybt inde i dig, så du igen kan mærke kærlighedsstrømmen flyde i dit væsen. Jo mere du kan acceptere dig selv og andre, desto mere vil kærligheden blomstre i dit liv. Så smukt og så simpelt er det.”

En anden måde at integrere GenNøglernes visdom på er ved at deltage i en studiegruppe, og det er med stor glæde at jeg langt om længe har datoer for et forløb, der starter i Århus søndag d. 28. april og strækker sig over 5 gange med en 2.5 timers session hver 4. uge med en lille pause i sommerferien.

Hvis du har downloadet din personlige Hologenetiske Profil, men er i tvivl om hvordan du skal komme videre, så er en studiegruppe, hvor jeg hjælper dig på vej med at forstå og dykke ind i de dybere lag af profilen, måske lige det du venter på? Netop d. 25. GenNøgles Gave, Accept, er en af hjørnestenene i arbejdet med profilen og Den Gyldne Vej. Du kan læse mere om forløbet her: https://www.piamark.com/kurser

page1image23928page1image24096

Hvis du endnu ikke har fået downloadet din profil kan du hente den her:

Free Profile

Jeg arbejder i øjeblikket på den danske oversættelse, så forhåbentlig vil den udvidede version snart blive tilgængelig.

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om GenNøglerne og min personlige rejse gennem deres forunderlige land, kan du finde en artikel jeg skrev for tidsskriftet Nyt Aspekt her:https://gallery.mailchimp.com/d307b044d799e11a8de75e609/files/6e0d76bb-fdfd-4041- ade9-95907f9163aa/GenN%C3%B8glerne.pdf

Jeg glæder mig meget til forhåbentlig snart at se dig, personligt eller online i den ene eller anden sammenhæng.

Med kærlig hilsen Pia

page2image6032page2image6192page2image6352page2image6512